Så kan ett digitalt kassasystem göra din butik mobil

Att ha ett digitalt kassasystem i din butik kan ge dig många fördelar och göra din verksamhet mer mobil. Det är därför dessa system brukar benämnas mpos, mobile pos eller mobile point-of-sale. Genom att använda digitala betallösningar eller egentligen digitala kassaapparater kan du ge en bättre kundupplevelse och öka din försäljning.

Digitalt kassasystem gör butiken mer flexibel

Det finns flera sätt som ett digitalt kassasystem eller en så kallad mobilepos kan göra din butik mer flexibel:

  • Mobilitet genom att systemet kan användas på olika mobila enheter som datorer, mobiler och plattor. Butikspersonalen kan därmed ta betalt var som helst. Detta gör att kunderna inte behöver köa vid en enda kassa och ger personalen möjlighet att erbjuda en effektiv service.
  • Inventeringshantering genom att integrera inventeringen i det digitala kassasystemet. På så sätt kan butiken enkelt hålla koll på lagersaldon och få automatiska påminnelser när det är dags att fylla på med specifika varor.
  • Flera betalningsalternativ genom att systemet kan integrera olika lösningar som kreditkort, mobilappar och fakturabetalningar. Detta ger kunden möjlighet att välja det betalningssätt som passar hen bäst och ökar därför flexibiliteten i butiken.

Med digitala betallösningar kan du sälja överallt

Ett digitalt kassasystem ger dig möjlighet att sälja dina produkter och tjänster var som helst. Genom att använda en mobilenhet kan du ta betalt direkt från kunderna vare sig du är i din fysiska butik, har en popup-butik eller säljer online. Detta gör att drömmen om att sälja land och rike runt inte alls är omöjlig. Du skulle till och med kunna resa runt med en van och sälja dina varor på lokala marknader.

Smidiga betalningar ger en bra kundupplevelse

Genom att använda ett digitalt kassasystem kan du erbjuda smidiga betalningar till dina kunder, vilket ger en bättre kundupplevelse. I stället för att behöva vänta i kö eller hantera kontanter kan dina kunder enkelt betala med sina kreditkort eller mobilappar såsom Swish. Detta sparar tid och gör det lättare för dina kunder att handla hos dig.

Tack vare ett digitalt kassasystem blir butiken mobil

Digitala kassasystem eller mobile pos har revolutionerat butiksupplevelsen genom att göra den mobil och flexibel. Ta betalt för dina varor var du än befinner dig och erbjud säkra betalalternativ som kortbetalning och mobilbetalning. Bli inte förvånad om du plötsligt lockar nya kunder när du säljer på andra ställen än i den traditionella butiken. Aldrig tidigare har det varit enklare att experimentera med olika butiks- och försäljningsupplevelser. Har du bokat in dig på någon rolig marknad eller evenemang?