Özz nujen expressen

Allt om Özz Nûjen – Expressen

Här har vi samlat alla artiklar om Özz Nûjen på Expressen.se. Läs de senaste nyheterna och se tv-klipp om Özz Nûjen.

Özz Nûjen – Expressen

Özz Nûjen · Tack Greta Thunberg! · Sagan om arbetshästen, räven, vargen, jägaren och Rödluvan · Om det blir nyval blåser MP bort · De apar sig, bröstar upp sig och

Özz Nûjen – Expressen

Rasismen är så dum att det är rasisten som drabbas mest. ÖZZ NÛJEN: Det är en sjukdom som äter sin bärares omtanke om andra och om sig själv.

Özz Nûjen kritiseras efter teaterföreställning: “Ber om ursäkt”

11 nov. 2022 — Komikern skriver i ett uttalande ”Har någon tagit illa upp eller vid sig så ber jag förbehållslöst om ursäkt.”

Janne, jag pratar gärna med dig igen – Expressen

3 juni 2018 — Özz Nûjen är skådespelare, komiker och kolumnist i Expressen. Han har medverkat ett flertal gånger tidigare på Expressens kultursida. Relaterade …

Teatern efter Özz Nûjens ord på scen: ”Landade fel” – Expressen

11 nov. 2022 — Efter en teaterföreställning i Ljusdal fick Özz Nûjen kritik av arrangören för vad de kallade ett ”konfrontativt och kränkande” beteende.

ÖZZ NÛJEN: En ny underklass växer fram i Sverige – Expressen

31 jan. 2018 — I går arbetarklassens och den fattiges barn och i dag invandrarens barn. Det de vill är just att skapa denna nya underklass, skriver Özz Nûjen.

ÖZZ NÛJEN: Någon måste hjälpa oss att fira vår nationaldag

6 juni 2018 — Här hittar du rabattkoder! Tipsa oss. SMS/MMS: 0790 – 643 643; Mejla: tipsa@expressen.se · Fler tipsalternativ. Prenumeration.

Josefsson vill inte träffa Nûjen igen – Expressen

5 juni 2018 — Özz Nûjen erkänner att han inte “agerade rationellt och ödmjukt” i intervjun med Janne Josefsson och öppnar för en ny intervju.

Özz Nûjens anhöriga anlitade Akilov för renoveringsarbete

31 jan. 2018 — Komikern Özz Nûjens anhöriga anlitade under 2015 terroristanklagade Rakhmat Akilov för fastighetsrenoveringar på Gotland.

Keywords: özz nujen expressen