Här är ditt nya kort från Handelsbanken – en guide för dig!

Om du nyligen har fått ett nytt kort från Handelsbanken eller funderar på att beställa ett nytt, är denna guide för dig. Vi kommer att gå igenom olika funktioner och fördelar med ditt kort samt hur du kan använda det för att göra dina bankärenden enklare och säkrare.

Handelsbankens e-kort

Ett av de alternativ som Handelsbanken erbjuder är e-kort, vilket är ett virtuellt bankkort som du kan använda för online- och mobilbetalningar. Detta är särskilt användbart när du handlar på nätet, eftersom det ger extra skydd då ditt kortnummer inte delas med handlaren.

Du kan enkelt beställa e-kortet genom att logga in på ditt internetbankkonto på Handelsbankens webbplats. När du har beställt kortet kommer det att vara direkt tillgängligt för dig att använda i BankID-appen.

Handelsbankens nytt inloggningskort

Utöver e-kortet kan du också få ett nytt inloggningskort från Handelsbanken. Detta kort används för att bekräfta din identitet när du loggar in på internetbanken eller gör andra säkerhetsrelaterade aktiviteter.

För att beställa ett nytt inloggningskort kan du antingen besöka en Handelsbanken-filial eller kontakta deras kundtjänst. Ett nytt kort skickas sedan till dig inom kort.

Apple Pay och Samsung Pay med Handelsbanken

Handelsbanken erbjuder också stöd för mobila betalningstjänster som Apple Pay och Samsung Pay. Genom att koppla ditt Handelsbanken-kort till dessa tjänster kan du enkelt och säkert betala med din iPhone, Apple Watch eller Samsung-telefon i butiker och appar som stödjer dessa betalningsmetoder.

För att använda Apple Pay eller Samsung Pay med ditt Handelsbanken-kort, behöver du aktivera tjänsten i respektive betalningsapp. Följ bara instruktionerna på skärmen för att lägga till ditt kort och bekräfta din identitet. När du har gjort detta kan du börja använda din mobil för att betala på ett säkert och bekvämt sätt.

Mastercard SecureCode

Ett annat användbart säkerhetsfunktion som Handelsbanken erbjuder är Mastercard SecureCode. Detta är ett lösenord som du anger när du handlar online för att bekräfta din identitet och skydda dig mot bedrägeri.

Du kan enkelt aktivera Mastercard SecureCode genom att logga in på ditt internetbankkonto och gå till inställningarna för ditt kort. Där kan du hitta en länk eller en knapp för att aktivera SecureCode och ställa in ett lösenord.

Vanliga problem med Handelsbankens kort

Om du upplever problem med ditt Handelsbanken-kort, finns det några vanliga saker du kan prova för att lösa dem.

  1. Kontrollera att kortet är korrekt insatt i kortläsaren eller att det är rätt kopplat till din mobilbetalningstjänst.
  2. Se till att kortet inte har löpt ut. Kontrollera utgångsdatumet och beställ ett nytt kort om det behövs.
  3. Om du har problem med att använda kortet online, kontrollera att du har angett rätt kortnummer, CVV-kod och giltighetstid.

Om problemet kvarstår kan du alltid kontakta Handelsbankens kundtjänst för assistans. De kommer att kunna hjälpa dig att identifiera och lösa eventuella problem med ditt kort.

Sammanfattning

Handelsbanken erbjuder ett brett utbud av korttjänster och funktioner som kan göra dina bankärenden enklare och säkrare. Oavsett om du är intresserad av e-kort, mobila betalningar, Mastercard SecureCode eller andra tjänster, finns det alternativ som passar dina behov.

Se till att utforska de olika möjligheterna och dra nytta av de praktiska verktygen som Handelsbanken erbjuder för att göra din ekonomi ännu smidigare.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Handelsbankens e-kort?

Handelsbankens e-kort är en digital version av ditt vanliga betal- eller kreditkort.

Hur beställer jag ett e-kort från Handelsbanken?

För att beställa ett e-kort från Handelsbanken behöver du logga in på din internetbank och följa instruktionerna för att ansöka om ett e-kort.

Kan jag använda mitt Handelsbanken e-kort med Apple Pay?

Ja, du kan använda ditt Handelsbanken e-kort med Apple Pay.

Hur aktiverar jag Mastercard SecureCode för mitt Handelsbanken-kort?

För att aktivera Mastercard SecureCode för ditt Handelsbanken-kort behöver du logga in på din internetbank och följa instruktionerna för att aktivera tjänsten.

Går det att använda Apple Pay med Handelsbanken?

Ja, du kan använda Apple Pay med Handelsbanken om du har ett kompatibelt kort och en Apple-enhet.

Kan jag använda Samsung Pay med mitt Handelsbanken-kort?

Ja, du kan använda Samsung Pay med ditt Handelsbanken-kort om du har en Samsung-enhet och ett kompatibelt kort.

Vad är ett nytt inloggningskort från Handelsbanken?

Ett nytt inloggningskort från Handelsbanken är en säkerhetsåtgärd för att logga in i internetbanken.

Fungerar Handelsbankens kort med Samsung Pay?

Ja, Handelsbankens kort fungerar med Samsung Pay för att göra kontaktlösa betalningar via din Samsung-enhet.

Hur beställer jag ett nytt kort från Handelsbanken?

För att beställa ett nytt kort från Handelsbanken behöver du logga in på din internetbank och följa instruktionerna för att beställa ett nytt kort.

Vad kan jag göra om mitt Handelsbanken-kort inte fungerar?

Om ditt Handelsbanken-kort inte fungerar kan du kontakta Handelsbankens kundservice för att få hjälp med att lösa problemet.

Artiklen Här är ditt nya kort från Handelsbanken – en guide för dig! har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 35 anmeldelser